The Definitive Guide to λαμπα νυχιων

Wiki Article

Για να έχεις πάντα περιποιημένα και κομψά νύχια το Χειμώνα, φρόντισε να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές:

Ο Χειμώνας είναι συνήθως μια εποχή που τα χρώματα είναι πιο μουντά και σκούρα, επηρεάζοντας έτσι και τις αποχρώσεις που επιλέγουμε στα νύχια μας.

– Για το ότι είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και έχει πιστοποίηση ότι δεν προκαλεί φθορές και αλλεργίες στο φυσικό νύχι και την επιδερμίδα.

Το ακρυλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυσικά νύχια, με τιπς ή με φόρμες. Για να δημιουργήσετε μια μπάλα ακρυλικού β..

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω σε μια μαύρη βάση νυχιού με κόκκινο βερνίκι ότι σας αρέσει και το αντίστροφο.

Πάσχα νύχια: Από απαλά παστέλ και φλοράλ σχέδια μέχρι παιχνιδιάρικα μοτίβα και αστραφτερές λεπτομέρειες, υπάρχει μια επιλογή για το Πασχαλινό μανικιούρ για όλους.

Utilized by Facebook to deliver a series of advertisement merchandise like genuine time bidding from third party advertisers.

Απαραίτητα: Θυμάται την ρύθμιση δικαιωμάτων του cookie σας

Λειτουργικότητα: θυμάται τις ρυθμίσεις των social medial Λειτουργικότητα: θυμάται την επιλεγμένη περιοχή και τη χώρα

Ένα αποτέλεσμα που θα σας μαγέψει με τη λάμψη των μικροσωματιδίων σκόνης διαμαντιού. Κάνε μοναδική την εμφάνιση σου διαλέγοντας μία από τις έξι αποχρώσεις!... Αγορά Με έκπτωση!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Αν πάλι είστε get more info πιο ροκ τύπος, μπορείτε να κάνετε μαύρα νύχια με μεταλλικές λεπτομέρειες – τρουκς, στρας ή χρυσό – ασημί βερνίκι.

Μέσο χρόνο πολυμερισμού και εργασίας. Άψογη προσκόλληση στο φυσικό νύχι. Εξαιρετική αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Φυσικές αποχρώσ..

Απαραίτητα: Να θυμάστε την έκδοση γλώσσας που επιλέξατε

Report this wiki page